Logo en huisstijl ontwerpen

Niet iedereen kan zelf een logo of huisstijl ontwerpen.  Een logo zegt veel over een bedrijf of merk. Het is vaak het eerste dat een klant ziet en het wordt meegenomen in de algemene waardering van een bedrijf. Het logo vormt tevens de basis voor de uiteindelijke huisstijl.

Wat zegt een logo over jouw bedrijf?

Een logo zegt veel over jouw bedrijf. Ik plan daarom altijd eerst een afspraak in waarin ik graag meer over jouw bedrijf horen. Tijdens dit gesprek stel ik vragen als: Waar staat het bedrijf voor? Op wie richt het bedrijf zich? Welke woorden omschrijven de diensten en/ of producten? en welke kleuren gaan je voorkeur naar uit? De antwoorden op deze vragen gebruik ik als inspiratie om een passend logo te ontwerpen. Een logo dat uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat zodat jouw doelgroep zich meteen aangesproken voelt.

Huisstijl laten maken

Nadat we een akkoord hebben op het logo gaan we de huisstijl vormgeven. We gebruiken de herkenbare elementen uit het logo om de richtlijnen te bepalen. Daarna ontwerpen vervolgens:

  • Visitekaartjes
  • E-mailhandtekening
  • Enveloppen
  • Briefpapier en vervolgpapier
  • Factuursjabloon
  • Richtlijnen voor gebruik logo / lettertype / kleurcodes

Bovenstaande documenten worden in een zipbestand opgeleverd. Als vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met snijranden zodat de drukker het meteen kan afdrukken.

Heb je ook behoefte aan flyers, posters, roll-up banners of andere ontwerpen? Laat het weten. Wij kunnen alles ontwerpen en doen dit altijd tegen zeer betaalbare prijzen.